Reviews👀

Reviews van klanten die trainingen over huiselijk geweld hebben afgenomen

Training Ouderenmishandeling en werken met de meldcode:
“In de training wordt helder uiteengezet welke vormen van mishandeling er zijn en hoe je vanuit je positie van verpleegkundige het gesprek kunt aangaan en/of de meldcode kunt inzetten. We hebben op een prettige manier veel geleerd in een middag” 
Buurtzorg Baarn team 1

Training Kindermishandeling en werken met de meldcode
“Sacha heeft met haar kennis en expertise ons team van Pedagogisch Medewerkers enorm weten te vangen. Door vanuit haar jarenlange ervaring te vertellen over dit belangrijk thema heeft zij het team meegenomen in het belang van de Meldcode en de rol die de Pedagogisch Medewerkers hierbij hebben. In de dagen na de voorlichting werd er nagepraat over dit onderwerp en is dit veel meer gaan leven binnen onze organisatie.” Partez Kinderopvang

Training signaleren huiselijk geweld en werken met de meldcode (focus op kinder- en partnergeweld)
Sacha heeft bij ons de consulenten en de backoffice van het sociaal domein getraind op het signaleren en handelen m.b.t. huiselijk geweld en kindermishandeling, met goed resultaat!
De training was praktisch, afwisselend, interactief en heel treffend.
Het heeft ons team weer met de neus op de feiten gedrukt hoe belangrijk het is goed te signaleren en te handelen als er sprake lijkt van huiselijk geweld en / of kindermishandeling.
Deze training helpt goed om handelingsverlegenheid weg te nemen bij consulenten als het gaat om het werken met de meldcode.
Ik beveel Sacha als trainer zeker aan!
Lieke de Lange
Aandachtsfunctionaris Huiselijke Geweld & Kindermishandeling
Gemeente Brummen

In januari 2024 heeft ons team de training kindermishandeling en werken met de meldcode gehad van Sacha Matse.
Een ochtend die voorbij vloog! Overduidelijk weet Sacha waar ze het over heeft. Ze weet haarfijn te benadrukken waar op gelet moet worden en wanneer leerkrachten welke stappen kunnen nemen. 
Zonder het als belasting te laten voelen, hebben we ervaren wat we kunnen betekenen in de veiligheid van onze leerlingen. Handelen uit zorg; dat is wat wij moeten doen. Daar heeft Sacha ons bij bepaald, hoe we dat goed kunnen doen.
Gerlinda van Eijk, directeur CBS Het Talent uit Heerde

Naast trainingen ben ik ook te zien of te horen op webinars en congressen. Opdrachtgevers waren/zijn o.a.: