Coaching

Coaching biedt je een blijvende verandering

Wat motiveert jou, wat zijn je drijfveren, je talenten? Wat wil je in je werk of in je persoonlijk leven? Wil je meer zelfvertrouwen in je werk? Zit je nog wel goed op je plek op je werk of wil je je ontwikkelen? Heb je last van stress, pieker je veel en zoek je meer ontspanning pf balans in je werk/privé leven? Voel je je overspannen of burn-out en wil je meer energie?

Je kan bij mij terecht voor coaching gesprekken. Ik coach mensen die vastlopen op werkgebied en/of persoonlijk gebied en heb daarnaast specifieke coaching ervaring op het gebied van stress en burn-out. Ik bied begeleiding bij verandering en ontwikkeling op werk- en persoonlijk niveau. Ik werk met je aan positief geformuleerde doelen. Ik bied je inzichten in het ontstaan van problemen en werk met je aan een blijvende, effectieve en positieve verandering, de coaching is daarmee oplossingsgericht.

Gratis 1e kennismakingsgesprek:

Het eerste gesprek bied ik je gratis aan. Dit noem ik ook wel het ‘klik’ gesprek, oftewel een kennismakingsgesprek. We bespreken, naast de kennismaking, het doel van jouw coaching (de coachvraag); tegen welke problemen je aanloopt of welke klachten je hebt.
Ik vertel je wie ik ben en hoe ik werk en hoe ik denk dat ik je verder kan helpen.

Indien jouw werkgever je een coachingstraject aanbiedt, voeren we dit eerste gesprek (in principe) met de werkgever, jij als coachee en ik als coach. Hierbij staat veiligheid en vertrouwelijkheid voorop. Ook dan gaat het om het bepalen van de coachvraag en/of welke zorg de werkgever heeft, daarna bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en in welk tijdspad dit zal gebeuren. Ook dit eerste gesprek is kosteloos.

Vervolggesprekken:

De vervolggesprekken voer ik met jou alleen. Veiligheid staat voorop, dus de gesprekken zijn vertrouwelijk.
Indien de werkgever de gesprekken vergoedt, koppel ik, in samenspraak met jou, op 1 of 2 van tevoren afgesproken momenten (meestal halverwege en/of aan het eind) terug in hoeverre de doelen bereikt zijn. Ook kan ik indien gewenst, contact hebben met de bedrijfsarts om dit te bespreken en tevens kan ik een plan van aanpak maken met opbouwschema mocht je ziekgemeld zijn.

Aantal gesprekken:

Coaching is over het algemeen kortdurend van aard. Meestal komt dit neer op 10 gesprekken van ongeveer 1 uur.

Waar voeren we de gesprekken?

De locatie waar we onze gesprekken voeren doen we in overleg, maar meestal voeren we deze gesprekken in een Coachhuis waar ik lid van ben. (https://www.hetcoachhuis.nl/)

Verwachting

Hoe ziet een gesprek eruit?
Ik maak vaak gebruik van meerdere gesprekstechnieken en stromingen, zoals oplossingsgerichte gespreksvoering, positieve psychologie, cognitieve gedragstechnieken. Aan de hand van mijn vragen krijg jij inzichten in wat voor jou werkt, wat jou drijft en welke kant je op wil in de toekomst. Onze gesprekken hoeven niet alleen uit praten te bestaan, ik maak gebruik van creativiteit om je te helpen ontdekken waar het probleem én de oplossing ligt. Ik versterk hierbij jouw competenties. Dit doe ik bijvoorbeeld met behulp van schaalvragen, kernkwaliteiten ontdekken, waarden en overtuigingen achterhalen, opstellingen uitproberen en opdrachten.

Registratie:

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging voor coaches; de St!r. Zie website: https://www.stir.nu. Ik val daarmee onder het klachten regelement en gedragscode van St!r.

Kosten:

Indien de werkgever het coachingstraject aanbiedt: 180 euro incl rapportage, excl kosten kamerhuur in coachhuis (18 euro per uur).
Indien dit zelf wordt betaald: 150 euro per uur.

Hoe snel kan je bij me terecht?

Ik heb op dit moment geen wachtlijst. In overleg bepalen we de dag, het tijdstip en de locatie waar we elkaar zien. Meestal is dit de eerste paar keren 1 keer in de 2 weken.

Contact

Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Geregistreerd coach:

Voor meer informatie over mijn achtergrond, zie Over mij